Ive-Car kabinescooter

Oplev friheden med en Ive-Car kabinescooter! En letkørt og komfortabel kabinescooter med stærke lithium batterier, der sikrer en rækkevidde på op til 150 km på en enkelt opladning. Ive-Car kabinescooter har et praktisk elektronisk display og alle nødvendige funktioner lige ved hånden. Den kraftige 2 kW motor giver dig en smidig acceleration, og så er den udstyret med bakkamera, Bluetooth-radio, varmeapparat og meget mere som standard, hvilket gør Ive-Car kabinescooter den ideelle løsning for økonomisk og bekvem mobilitet. Bestil din Ive-Car i dag og nyd friheden på hjul!

Book en gratis prøvetur

Vil du gerne prøvekøre en Ive-Car kabinescooter? Så kan du lige nu booke en gratis og uforpligtende prøvetur og selv mærke, hvorfor den er så populær.

Kabinescooter uden kørekort

Ive-Car kabinescooter 30 km/t kan køres uden kørekort, hvis du er født før 1995. Hvis du er født efter 1995, skal du som minimum have knallertkørekort (aldersgrænse 15 år). Ive-Car 45 km/t registreres som stor knallert og føreren skal have kørekort til bil eller motorcykel. Du kan læse mere her. 

Kabinescooter med lang rækkevidde

Ive-Car kabinescooter fås i to forskellige modeller: Ive-Car Sport – den kompakte og sporty model, og Ive-Car PLUS – den større og mere luksuriøse model. Begge modeller fås som 30 km/t og 45 km/t kabinescooter og du kan vælge mellem følgende udgaver:

  • Ive-Car PLUS kabinescooter 30 km/t med en rækkevidde på op til 150 km pr. opladning
  • Ive-Car PLUS kabinescooter 30 km/t med en rækkevidde på op til 75 km pr. opladning
  • Ive-Car PLUS kabinescooter 45 km/t med en rækkevidde på op til 130 km pr. opladning
  • Ive-Car PLUS kabinescooter 45 km/t med en rækkevidde på op til 65 km pr. opladning
  • Ive-Car Sport kabinescooter 30 km/t med en rækkevidde på op til 109 km pr. opladning
  • Ive-Car Sport kabinescooter 30 km/t med en rækkevidde på op til 70 km pr. opladning
  • Ive-Car Sport kabinescooter 45 km/t med en rækkevidde på op til 90 km pr. opladning
  • Ive-Car Sport kabinescooter 45 km/t med en rækkevidde på op til 60 km pr. opladning

Rummelig kabinescooter

Oplev friheden med Ive-Car el-kabinescooter, hvor rummelighed og komfort mødes uden kompromis. Med tilstrækkelig plads til både dine daglige indkøb og en medpassager, er Ive-Car det ideelle valg for dem, der ønsker praktik og stil på vejen. Uanset om du er på vej til indkøb eller en hyggelig tur med venner, tilbyder vores el-kabinescooter den perfekte kombination af bekvemmelighed og sjov. Tag styringen og nyd turen uden begrænsninger.

Ingen støj og ingen lokal forurening

Ive-Car el-kabinescooter er den ultimative fusion af komfort og bæredygtighed. Med en lydløs elektrisk motor leverer Ive-Car en behagelig køreoplevelse uden motorstøj, samtidig med at den eliminerer lokal forurening. Vores el-kabinescooter er designet med fokus på høj komfort, så du kan nyde dine rejser i stil og ro. Med innovative funktioner og et miljøvenligt hjerte repræsenterer Ive-Car det næste skridt mod intelligent og grøn transport.

Book din prøvetur i dag

Udfyld formularen nedenfor og bliv kontaktet for at aftale et tidspunkt for en prøvekørsel.

2 + 12 =

ivecar.dk kan du finde mere information om modeller, ekstraudstyr samt guides om kørekortsregler m.m. Ive-Car importeres af den danske familievirksomhed, Thomas Møller Pedersen ApS, som importerer flere forskellige typer elektriske køretøjer fra nogle af de mest eftertragtede producenter. Hos Nyborg-Nielsen Biler finder du både Ive-Car el-kabinescooter, NIU el-scooter og Talaria el-knallert. Se også flere el-køretøjer hos tmp.dk.