NIU el-scooter og el-løbehjul i Randers

Køb din nye NIU el-scooter eller el-løbehjul hos Nyborg-Nielsen Biler i Randers og gør den daglige pendling til en leg. NIU el-scooter og el-løbehjul kommer i mange forskellige modeller – alle med en kraftig elmotor og stærkt lithium-batteri. De kraftige og pålidelige lithium-batterier giver NIU elscootere en imponerende rækkevidde på op til 115 km på en enkelt opladning.

Book en gratis prøvetur

I tvivl om, hvilken NIU du skal vælge?
Så kan du lige nu booke en gratis og uforpligtende prøvetur og selv mærke, hvorfor NIU er blandt Europas mest solgte.

Sikkerheden er i top

NIU elscooter er online døgnet rundt takket være det indbyggede simkort, hvilket giver dig mulighed for at forbinde din smartphone til din el-scooter via “NIU E-Scooter” app’en. Fra denne app kan du ikke kun tjekke opladningsstatus og service tidspunkter, men du kan også modtage øjeblikkelige advarsler, hvis der er uautoriserede bevægelser på din NIU, uanset hvor du er i verden.

3 gode grunde til at vælge NIU el-scooter

1. Lang rækkevidde: NIU elscooter kører langt på en enkelt opladning, og nogle modeller klarer endda op til imponerende 115 km på en enkelt opladning.

2. Aftageligt lithium-batteri: Alle NIU elscootere er udstyret med stærke, aftagelige lithium batterier. De kan oplades direkte i scooterens indbyggede ladestik eller tages med indenfor og oplades i en almindelig stikkontakt.

3. Tyverisikret med GPS: Skulle det ske at alarmen går på din NIU scooter, kan du via NIU app’en åbne et kort, hvor du i realtid ser hvor scooteren befinder sig, og om den er i bevægelse. I appen kan du bl.a. også se en status på batteriopladning.

Tag kontrollen

Tag kontrol over din NIU el-scooter med lethed ved hjælp af din smartphone. Du kan nemt koble din NIU el-scooter til NIU appen på din telefon, hvilket giver dig mulighed for at overvåge batteriets opladning og drage fordel af smarte funktioner som påmindelser om servicetjek, kørestatistikker, GPS-sporing, alarm og endda muligheden for at spærre motoren via appen.

Og hvis din telefon løber tør for strøm, kan du nemt oplade den ved at tilslutte den til scooterens indbyggede USB-port, mens du er på farten.

Fremtidens teknologi

NIUs el-scootere repræsenterer en banebrydende fusion af moderne teknologi og praktisk transport. Den stærke elmotor og langrækkende batterier giver dig friheden til at opleve kørsel uden begrænsninger. Det unikke træk ved NIUs el-scootere er muligheden for at fjerne batteriet, hvilket gør det nemt at oplade, uanset hvor du befinder dig. Om det er på jobbet, på din uddannelsesinstitution eller et andet praktisk sted, kan du altid forlænge dine eventyr. Med en kraftfuld Bosch-motor og en støjfri, miljøvenlig køreoplevelse er NIU et skridt ind i fremtidens transport.

Book din prøvetur i dag

Udfyld formularen nedenfor og bliv kontaktet for at aftale et tidspunkt for en prøvekørsel.

10 + 8 =

Find mere information og flere modeller på niu-danmark.dk. Her finder du også ekstraudstyr, guides m.m. NIU importeres af Thomas Møller Pedersen ApS, som importerer flere forskellige typer elektriske køretøjer fra nogle af de mest eftertragtede producenter. Hos Nyborg-Nielsen Biler finder du både Ive-Car el-kabinescooter, NIU el-scooter og Talaria el-knallert. Se også flere el-køretøjer hos tmp.dk.